dinsdag 6 oktober 2015

PVV opent meldpunt overlast asielzoekers

Tijdens een flyer-actie in Purmerend heeft Geert Wilders bekend gemaakt dat de Partij voor de Vrijheid een meldpunt heeft geopend waar burgers overlast door asielzoekers kunnen melden.

De aanleiding voor het openen van het meldpunt is het toegenomen geweld in en om asielzoekerscentra in Nederland. De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse burgers, en wil met het meldpunt de klachten van Nederlandse burgers vertalen naar politiek Den Haag.

Wilders: “Met het krankzinnige open-grenzenbeleid importeert deze regering tienduizenden asielzoekers. Hier zullen veel Nederlandse burgers helaas overlast van ondervinden. Het Meldpunt Overlast Asielzoekers van de PVV geeft de Nederlandse burgers de kans hun ervaringen te delen met de enige politieke partij die wel naar hen luistert.”

Het meldpunt is HIER te bereiken.

Bron:

www.pvv.nl

Internationale petitie eist aftreden bondskanselier Merkel vanwege massa immigratie

Hoofd Duitse politie vakbond: Burgers krijgen van autoriteiten doelbewust maar een fractie te horen over geweld immigranten – Peilingen: Merkel verliest steun van steeds meer Duitsers


De beschermheilige van alle asieleisers, economische vluchtelingen en IS-terroristen.

Links: Tal van immigranten hebben foto’s van Merkel bij zich. Rechts: Spotprentje op de Duitse bondskanselier, met één van haar meest schokkende uitspraken: ‘Niemand is van plan om te voorkomen dat het Duitse volk schade lijdt.’


Op change.org is een internationale internet petitie gestart waarin het aftreden van de Duitse bondskanselier Angela Merkel wordt geëist vanwege haar ‘onverantwoordelijke’ massa immigratie beleid, dat niet alleen Duitsland, maar heel Europa in gevaar brengt. Uit recente peilingen blijkt dat inmiddels een meerderheid van de Duitsers bang is voor de gevolgen van de komst van miljoenen migranten naar Europa. Die angst zal verder gevoed worden door uitspraken zoals die van Rainer Wendt, hoofd van de Duitse politievakbond, die waarschuwt dat de burgers van de autoriteiten doelbewust nauwelijks iets te horen krijgen over het vele geweld wat al maanden door asielzoekers wordt gepleegd.