maandag 2 november 2015

Hungary's PM Orban Calls the European elite traitors


Stadia naar een volledige overname

FASE 1: INFILTRATIE

■ Moslims beginnen zich in stijgende aantallen te verplaatsen naar niet-islamitische landen
■ Het begin van culturele conflicten worden zichtbaar, hoewel vaak subtiel.
■ Eerste migratiegolf naar een niet-islamitische gastland.
■ Vragen om een humanitaire tolerante behandeling van de samenleving die hen ontvangt.
■ Pogen de islam te presenteren als een vreedzaam geloof en moslims doen zich voor als slachtoffers vanwege onbegrip en racisme (hoewel de islam geen ras is).
■ Hoge moslim geboortecijfers vergroten de moslimbevolking in het gastland.
■ Moskeeën worden gebruikt om de islam te verspreiden en integratie in de cultuur van het ontvangende land tegen te gaan.
■ Dringt aan om “islamofobie” te criminaliseren en strafbaar te stellen..
■ Dreigen met gerechtelijke stappen voor vermeende discriminatie.
■ Het aanbieden van een “interreligieuze dialoog” om niet-moslims te indoctrineren.
 
Hoeveel landen lijden aan islamitische infiltratie? Een? Een handvol? Bijna elke natie? De islamitische leiding van de moslimbroederschap en anderen wensen de ontbinding van elke soevereine natie om hen te vervangen door een mondiale instelling van de islamitische sharia. Sharia-wetgeving, gebaseerd op de koran, sira en hadith, veroordeelt vrijheid en verbiedt gelijkheid en is in strijd met de wetten van alle westerse landen.
 

Essay - We zien de laatste stuiptrekkingen van de links-morele orde

We leven in mooie tijden. Vanuit een sociologisch perspectief zijn we gezegend. Astronomen hebben soms het geluk een kosmisch fenomeen te mogen aanschouwen dat maar eens per millennium voorkomt. Wij echter, gaan iets meemaken dat nog helemaal nooit eerder is voorgekomen. De links-morele ivoren toren van waaruit het volk bestookt wordt met onhoudbare noties van moraliteit, zal onder het eigen gewicht imploderen. De homo-empathicus, die theatrale fijngevoeligheid verheven heeft tot doel op an sich, sterft uit. En dit is een historisch unicum, simpelweg omdat de filosofische stroming die deze klasse aanhangt - met z'n morele relativisme, actieve afkeer van zelfbehoud, pacifisme, wereldburgerschap en een onwrikbaar vertrouwen in dialoog - een uniek fenomeen is. Nog nooit eerder in de geschiedenis waren zoveel mensen, zo wereldvreemd en realiteits-avers als nu. Wat we nu zien zijn de laatste stuiptrekkingen van dit wereldbeeld. Een wereldbeeld dat vanaf het begin ten dode opgeschreven was, maar gewoonweg zo goed en veilig aanvoelde, dat het onweerstaanbaar was.

Nergens wordt deze wereldvreemdheid, en het krampachtig vastklampen daaraan, beter, en schaamtelozer geëtaleerd dan bij de NPO. Het bastion dat de Nederlandse bevolking, op kosten van de Nederlandse bevolking, opzadelt met het soort berichtgeving dat het belang van de Nederlandse bevolking ondermijnt. Het bolwerk waar men, gorchelend op elkaars morele ejaculaat, zelfs geen regelrechte misleiding meer schuwt. Dát ze het doen is overigens volstrekt begrijpelijk. Gewoon lekker die vervelende cognitieve dissonantie tegengaan, door de perceptie van de realiteit te veranderen, in plaats van het aanpassen van de eigen overtuigingen.

Tijd voor voorbeeldjes.

Lees verder>>>