zaterdag 18 juni 2016

Last Whites of the East End


This is what happens when a country does not have control over its own borders, and when a population looses control over its politicians!! Ethnic cleansing by immigration...

“Süddeutsche Zeitung”: Hakenkruis en halvemaan


(Door: Michael Stürzenberger – Vertaling: E.J. Bron)

Het besef dat de islam een fascistische ideologie is, is door de oorspronkelijk uit Egypte afkomstige politicoloog Hamed Abdel-Samad met zijn boek “Het islamitisch fascisme” twee jaar geleden bespreekbaar gemaakt. Dit was weliswaar de voormalige Britse premier Winston Churchill al duidelijk (“De koran is de ´Mein Kampf´ van de profeet Mohammed”), maar de politieke correctheid heeft het lange tijd verhinderd deze feiten openlijk uit te spreken.

De Beierse minister van Binnenlandse Zaken, Joachim Herrmann, is inmiddels ook op de trein gesprongen en vergelijkt “Mein Kampf” met de oorlogszuchtige aankondigingen van de “Islamitische Staat” die op internet zijn te lezen. Van daar tot de koran is nog maar een kleine stap, die hij echter nu nog niet durft te zetten. De “Süddeutsche Zeitung” beschrijft in een artikel het pact van de nazi´s met de islam en citeert ook belangrijke uitspraken van Himmler en Hitler.

Lees verder>>>